Publicat pe 3 comentarii

Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?

Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?

Cât de dificil ți se pare să interpretezi cărțile de Tarot împreună, în loc de una câte una, pe rând? 

Probabil că o provocare mare pentru tine, mai ales dacă ești la început în studiul Tarotului. Deși semnificația fiecărei cărți de Tarot poate fi la îndemâna oricui, cu atâtea resurse online disponibile, ceea ce face diferența într-o citire de Tarot este modalitatea în care combini mesajele cărților, pentru a ajunge la esența citirii.

În acest articol, îți voi arăta cum să interpretezi 3 cărți de Tarot, astfel încât mesajul lor să capete sens pentru tine.

Etalarea cu 3 cărți este un bun început pentru interpretarea intuitivă a Tarotului, ea îți poate oferi informațiile de care ai nevoie, indiferent de întrebarea pe care o adresezi cărților. Hai să parcurgem împreună pașii pentru etalarea cu 3 cărți:

Pasul 1 Gândește-te la întrebarea ta în timp ce amesteci cărțile de Tarot. Ai încredere că ceea ce va apărea este ceea ce ai nevoie să știi în acel moment.

Pasul 2Extrage 3 cărți, așază-le în fața ta.

Pasul 3Observă cu atenție.

Ce impresii îți trezesc cărțile? Ce simți?

Ce tip de imagini observi?

Peisajul e vesel, ostil sau poate monoton?

Sunt mai multe cărți dintr-o anumită suită?

Sunt mai multe arcane majore?

Predomină cărțile de curte?

Cum interacționează personajele?

Răspunzând acestor întrebări, vei observa că obții deja niște indicii interesante despre situația de care întrebi!

Pasul 4Există foarte multe tipuri de etalări cu 3 cărți. Una dintre cele mai simple urmează structura:

TRECUT – PREZENT – VIITOR

Pornești de la ce a fost, continui cu ce este și ajungi la ce ar putea să urmeze. Această încadrare în timp te ajută să-ți structurezi citirea și să te descurci mai ușor în interpretare.

Pasul 5Care este firul poveștii? Ce elemente leagă cele 3 cărți?

Când te uiți la cele trei cărți, firul comun ar putea să indice, de exemplu, un eveniment, un sentiment, o tendință dintr-o relație, o întorsătură neașteptată. Găsește ce au în comun cele trei cărți – și folosește-ți mai ales intuiția, nu doar rațiunea.

Tarotul este o poartă către inconștientul tău, așadar, chiar dacă nu înțelegi pe deplin povestea în mod logic, dacă ”o simți” într-un anume fel poți avea încredere că este interpretarea potrivită, în acel moment. 

Cu cât practici mai des, cu atât obții o perspectivă mai largă asupra mesajelor din Tarot și le vei interpreta mai ușor. Ajută să scrii etalările și interpretările într-un jurnal de Tarot. Când le vei revedea mai târziu, ai putea găsi elemente pe care le-ai omis inițial.

Cum ți se pare?

Etalările cu 3 cărți, alături de numeroase alte tipuri de etalare, semnificația cărților de Tarot și tehnicile potrivite pentru a interpreta orice pachet de cărți de Tarot în mod rapid, practic, intuitiv sunt dezvoltate pe larg în Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda TaroTerapia: Învață Tarotul în 4 ore. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

Tarot Interactiv #TaroTerapia

3 comentarii la „Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?

  1. Mulțumesc pentru sfaturi și informații! Mă pasionează tarotul, am și câteva pachete de cărți, dar parcă nu pot să le interpretez nicicum ?. Ești minunată, îmi place foarte mult felul în care interpretezi cărțile și poveștile pe care le creezi. De doi ani te urmăresc. Mulțumesc!
    ???

  2. Mulțumesc pentru îndrumări și pentru tot ce am citit. Sunt pasionată de tarot, simt anumite lucruri, care ulterior, chiar se întâmplă. Îmi doresc din tot sufletul să învăț mai multe. Te urmăresc și te ascult de fiecare dată,cu mult drag, ești o minune de femeie??Mulțumesc ! ??

  3. Vă urmăresc de foarte mult timp. Etalări clare, exprimări elegante. Mi-aș dori să pot spune și despre mine, cândva, la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *