Publicat pe Lasă un comentariu

Cum alegi pachetul de cărți de Tarot potrivit?

Cum alegi pachetul de cărți de Tarot potrivit?

Din atâtea opțiuni disponibile, cum alegi pachetul de cărți de Tarot potrivit pentru tine? Tarotul nu este un simplu set de cărți, ci o colecție impresionantă de simboluri care te invită într-o poveste, îți creează o atmosferă aparte.

Dacă te afli pe această pagină, probabil că te pasionează Tarotul și simbolurile lui sau îți dorești să începi să-i explorezi misterele. În acest articol, îți voi oferi câteva îndrumări pentru a găsi pachetul de Tarot potrivit ție:

Stabilește-ți obiectivul

Primul pas în alegerea pachetului de Tarot potrivit este să-ți stabilești scopul. Gândește-te la ce anume îți dorești să obții folosind Tarotul.

Vrei să obții răspunsuri concrete despre lucrurile care te frământă? Pachetele de Tarot Viceversa, Heavenly Bloom Tarot, Romantic Tarot, The Sorcerers Tarot te pot ghida. Au imagini sugestive și îți pot oferi acele indicii care te poartă către perspective noi, interesante.

Ai nevoie de ghidare în viața de zi cu zi? Iată câteva exemple de pachete de cărți de Tarot adaptate întrebărilor zilnice: Pagan Tarot, Tarot Lenormand, Book of Shadows Tarot vol.2 sau Teen Witch Tarot

Îți dorești mai multă claritate, pentru a putea lua niște decizii? Spiritual Tarot, Tarot of the 78 Doors, Initiatory Golden Dawn Tarot, Gregory Scott Tarot au imagini bine conturate, cu detalii bogate și te pot inspira în găsirea răspunsurilor pe care le cauți.

Îți dorești să-ți dezvolți intuiția, să vezi lucrurile din altă perspectivă? Global Fusion Tarot, Tarot of Mystical Moments, Tarot of the Mystic Spiral sau Cosmic Tarot te pot însoți.

Odată ce știi ce îți dorești, îți va fi mai ușor să îți îndrepti atenția către pachetele de Tarot care se potrivesc cel mai bine căutărilor tale.

Alege un pachet de cărți de Tarot care îți reflectă preferințele

Tarotul este un suport vizual puternic, iar fiecare pachet de cărți are propriul stil, propria linie estetică sau temă principală.

Optează pentru un set de Tarot ale cărui imagini, simboluri sau teme te atrag, cu care simți că te poți conecta intuitiv. În felul acesta, vei explora Tarotul cu mai multă curiozitate și vei obține mai ușor răspunsurile.

Dacă te atrag aspectele mitologice, cu personaje fascinante, poți opta pentru Tarot of the Elves, Runic Tarot, Celtic Tarot, Tarot at the End of the Rainbow, Universal Celtic Tarot sau Tarot of the Celtic Fairies.

Te atrag ilustrațiile bogate, detaliate? Ai putea explora Golden Tarot, Tarot of the Golden Wheel, Tarot Arcanum, Pre-Raphaelite Tarot sau Mystical Tarot.

Cauți un stil elegant, într-un pachet care să te inspire? Heavenly Bloom Tarot, Silver Witchcraft Tarot sau Secret Tarot pot fi pachetele de cărți pe care le cauți.

Ai vrea o atmosferă solară, relaxată în citirile tale? Explorează Heavenly Bloom Tarot, Wheel of the Year Tarot sau Gregory Scott Tarot.

Ține cont de etapa în care te găsești în studiul Tarotului

Seturile similare cu Tarotul Rider-Waite pot fi cele mai ușor de abordat, mai ales pentru începători. Pe măsură ce te familiarizezi cu acest tip de Tarot, poți explora și alte variante pentru a-ți diversifica experiența.

Iată câteva exemple de pachete de cărți de Tarot potrivite pentru începători:

Quick & Easy Tarot

Pictorial Key Tarot

Lo Scarabeo Tarot

New Palladini Tarot

Gregory Scott Tarot

Viceversa Tarot

Fiecare pachet de Tarot disponibil în magazinul TaroTerapia conține un manual de instrucțiuni disponibil în mai multe limbi, el explică semnificația fiecărei arcane și îți oferă sugestii de interpretare.

Vezi un video cu pachetul preferat de cărți de Tarot

Atunci când alegi un pachet de cărți de Tarot, caută în descrierea produsului un video cu o citire în care este folosit acel set. Foarte multe produse din magazinul TaroTerapia conțin în descriere un video cu acel pachet de Tarot. Astfel, vei reuși să te apropii de energia pachetului și să observi cum te conectezi cu el.

Aminteste-ți că Tarotul este o unealtă puternică de ghidaj, introspecție și creștere personală, așa că alegerea pachetului potrivit e un pas important în călătoria ta prin lumea arcanelor.

Care e setul tău de Tarot preferat?

Alegere inspirată!

Descoperă Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda Taroterapia și intră în lumea fascinantă a Tarotului!

Învață să descifrezi rapid secretele cărților de Tarot, să combini semnificațiile arcanelor, să-ți dezvolți intuiția și să obții informații, îndrumări în legătură cu orice subiect care te interesează! Prin numeroase exemple, exerciții, studii de caz vei putea învăța rapid tehnicile de interpretare a Tarotului. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

Tarot Interactiv #TaroTerapia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *