Publicat pe Lasă un comentariu

Cum folosești Tarotul în viața de zi cu zi?

Tarotul este un suport fascinant pentru ghidaj, autodescoperire și tranformare personală, iar indiciile și îndrumările lui îți pot aduce numeroase beneficii.
Descoperă acum 5 sugestii practice pentru a integra beneficiile Tarotului în viața ta de zi cu zi!

Definește-ți intenția

Înainte de a face o citire în Tarot, încearcă să ai în minte o intenție cât mai clară. Gândește-te la ceea ce vrei să afli sau să explorezi, astfel încât cărțile de Tarot să îți ofere răspunsuri relevante și utile pentru situația care te interesează.

Extrage o singură carte

Dacă ești la început în studiul Tarotului, poți alege ghidajul cu o carte zilnică. Te vei concentra mai ușor asupra semnificației cărții și o poți asocia cu evenimentele sau trăirile tale din ziua respectivă. Cu timpul, vei vedea că formulezi înțelesuri unice pentru arcanele respective, bazate pe propria experiență. Acest tip de exercițiu te va ajuta să-ți dezvolți treptat o conexiune profundă cu Tarotul.

Intuiție, nu interpretări rigide

În timpul citirii, invită intuiția să-ți fie ghidul principal, în loc de interpretările fixe sau manualul pachetului tău de Tarot. Pentru că Tarotul e un întreg univers presărat cu simboluri, fiecare carte are un mesaj personal pentru tine, iar intuiția ta va aduce în prim-plan acele detalii de care ai nevoie în acel moment. Explorează Cursul de Tarot Intuitiv cu metoda TaroTerapia pentru a învăța rapid cum să interpretezi cărțile de Tarot cu ajutorul detaliilor subtile și experienței personale.

Lasă-te inspirat de simboluri pentru a ajunge la obiectivele tale

La ce visezi în perioada asta? Ce îți dorești? Ce te animă, ce te motivează?

Poți face un exercițiu zilnic în 2 pași:

1. Extrage o carte care reprezintă obiectivul tău, ceea ce îți dorești să obții și lasă-te purtat de imaginea ei. Ce îți trezește?

2. Acum extrage o carte care reprezintă ceea ce ai de făcut pentru a ajunge la obiectivul tău. Ce observi?

Făcând des acest exercițiu, vei rămâne în contact cu ceea ce îți dorești și vei obține indicii valoroase despre modalitățile pe care le ai la îndemână pentru a împlini ceea ce plănuiești. Tarotul îți poate oferi soluții inedite, câteodată paradoxale, așa că tratează citirile tale cu deschidere, receptivitate și flexibilitate.

Creează spațiul tău dedicat citirilor de Tarot

Dedică o cameră sau un colț al casei citirilor tale de Tarot, personalizează-l, adaugă obiecte, accesorii care îți plac. Un spațiu dedicat poate funcționa ca o ancoră mentală în călătoriile tale prin lumea simbolurilor. Vei observa că te simți confortabil și obții o conexiune rapidă cu arcanele în momentul în care te așezi în acel loc special. E locul pe care ți-l oferi de fapt ție și interiorului tău, un spațiu sigur de interacțiune cu gândurile, trăirile, visurile și planurile tale.

Tu cum folosești Tarotul în viața ta de zi cu zi?

Articole Tarot

Tarot online & Tarot interactiv: TaroTerapia YouTube

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *