Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot articole TaroTerapia

Cărți oracol: cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot?

Știai că poți obține detalii și indicii utile, inedite pentru răspunsurile pe care le cauți, din orice zonă de interes, folosind un set de cărți oracol împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot? Dacă vrei să afli cum poți completa citirile tale de Tarot cu cărțile oracol, citește cele 4 recomandări de mai jos. Vom explora împreună, cu exemple, 4 modalități simple și practice de a folosi oracolele, indiferent de tematica lor – cărți Lenormand, Kipper, Sibilla, cărți oracol cu îngeri sau cu diverse personaje – pentru a avea rezultate cât mai satisfăcătoare din citirile tale de Tarot.

1. Cere clarificări de la oracole pentru aspectele din Tarot pe care nu le înțelegi

Nu de puține ori te poți opri nedumerit(ă) în fața unei etalări de Tarot. Cărțile de Tarot aduc deseori mesaje profunde, ele extrag informații din inconștientul tău și poate fi complicat să le descifrezi imediat, mai ales dacă ești la început cu practica. În astfel de situații, pachetul tău de cărți oracol îți poate oferi detalii concrete, care fac lumină în interpretarea arcanelor. Poți cere clarificări de la oracol și extrage cărți care să explice sau să completeze mesajul din Tarot. Vei observa indicii care țin de viața de zi cu zi, activități, obiecte, acțiuni sau interacțiuni între personaje care aduc povestea mai aproape de tine, cu care poți rezona imediat. Un pachet de cărți oracol Sibilla îți poate indica aspecte precum: bucurie, câștiguri de bani, întâlnire romantică, afaceri riscante, un bărbat brunet, un militar, vești surprinzătoare, neînțelegeri, o situație în schimbare, o femeie căsătorită, zvonuri, declarații sincere etc. Iată un exemplu de clarificare a arcanei minore 9 de monede, din Spiritual Tarot, cu 3 cărți oracol de tip Sibilla Modiano Cartomancy 37:

Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot cărți Sibilla

Presupunem că vrei să afli intențiile unei persoane vizavi de tine și extragi din Spiritual Tarot acest 9 de monede. Cum personajul are o parte din față acoperită, poate îți vine în minte, intuitiv, că persoana despre care întrebi îți ascunde ceva. Așa că extragi cele 3 cărți oracol, dorind să clarifici ce ar putea ascunde această persoană. Cum oracolul Sibilla îți poate aduce rapid asocieri intuitive, observi că e vorba despre un mariaj (prima carte oracol) în care există neplăceri, certuri (a doua carte oracol) legate de o posibilă întâlnire a unuia dintre parteneri cu o terță persoană (a treia carte oracol). Ai putea deduce că persoana despre care întrebi are probleme în cuplu/relația oficială și nu dorește să vorbească despre ele.

Acesta este doar un exemplu de interpretare, însă pot fi atâtea interpretări câți cititori există: ai putea face un exercițiu, în care dai tu un sens combinației dintre toate aceste cărți. Ce îți apare?

2. Extinde-ți perspectivele

Combinând diverse pachete de cărți de Tarot și cărți oracol poți începe să observi dincolo de aspectele evidente dintr-o anumită situație. Să presupunem că ești nemulțumit(ă) de job-ul tău actual și îți dorești o schimbare. Ai putea face o etalare de Tarot cu 3 cărți, în care întrebi ce este necesar să știi despre evoluția ta profesională în anul următor. Poți adăga cărți oracol ca îndrumare pentru schimbări constructive, așa că extrage 3 cărți din oracolele cu îngeri pentru a completa fiecare carte de Tarot extrasă. Deseori vei avea parte de mesaje directe, ca în acest exemplu de mai jos: Nu e momentul potrivit – Situația se va îmbunătăți – Peste un an:

 

Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot cărți oracol cu îngeri

Observi că fiecare carte din etalarea de Tarot – din pachetul Pictorial Key Tarot – are în completare, dedesubt, o carte din oracolul cu îngeri Angel Answers. Cărțile din această citire ți-ar putea spune că:

– există aspecte care nu te satisfac la jobul tău actual, dar și diverse oferte pe care probabil le refuzi (4 de cupe), în timp ce cartea oracol cu rol de completare Nu e momentul potrivit ți-ar putea sugera că deocamdată nu pare să fie o perioadă propice pentru a te aventura într-o schimbare mare în carieră

– în privința job-ului tău (8 de monede), există șanse ca situația să se îmbunătățească, Situația se va îmbunătăți (cartea oracol numărul 2)

arcana Judecății ar putea indica ceva din trecut care se întoarce – o anumită ofertă pe care ai refuzat-o la un moment dat? – dar și un posibil anunț al unei schimbări importante. Anunțul vine ”de sus” (detaliu indicat de îngerul din arcana Judecății), ceea ce ar putea sugera niște schimbări în management-ul firmei, care să creeze noi oportunități pentru tine. Cartea oracol Peste un an îți poate arăta intervalul de timp în care s-ar putea întâmpla aceste schimbări.

Tu cum ai interpreta mesajele din combinația de cărți de Tarot cu cele de cărți oracol cu îngeri de mai sus?

3. Caută detaliile

Poate nu găsești un obiect important și vrei să afli unde ar putea fi. Un pachet de cărți Lenormand îți poate indica detalii specifice, iar combinațiile cărților îți oferă mesaje utile, cu răspunsuri la obiect, de obicei pe termen scurt. Așadar, într-o astfel de situație ai putea extrage o carte de Tarot și 4 cărți Lenormand:

 

Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot cărți Lenormand

Din Light Seer’s Tarot extragi 7 de cupe, iar pentru a completa mesajul cu mai multe detalii, obții din pachetul de cărți oracol Thelema Lenormand: buchetul, casa, cartea și scrisoarea. 7 de cupe indică un personaj cu prea multe opțiuni în jurul său – iar asta ar putea arăta că iei în calcul prea multe variante în căutarea ta. Acest 7 de cupe mai poate sugera iluzie – așadar, posibil ca opțiunile pe care le-ai luat deja în calcul să te fi îndepărtat de locul în care s-ar putea afla obiectul pe care îl cauți. În completare, cele 4 cărți oracol Lenormand te-ar putea pune pe pista corectă pentru găsirea obiectului pierdut: toate cărțile indică aspecte care au legătură cu casa și cu interiorul ei. În cărțile buchet, carte, scrisoare poți vedea de 3 ori o masă. Ai putea căuta în jurul meselor din interiorul casei sau chiar într-un sertar din apropierea unei mese – în imaginea care înfățișează cartea, e indicată și o posibilă cutie. Buchetul ar putea avea și el un rol – te-ar putea anunța că poți avea o bucurie neașteptată – și/sau că ai putea găsi obiectul lângă o vază sau lângă ghiveciul unei plante din interiorul casei tale.

Încearcă și tu acest exercițiu și vezi ce indicii îți apar!

4. Observă personajele și interacțiunile

Oracolul Kipper conține 36 cărți oracol, asemănătoare cu cele Lenormand, cu diverse ipostaze/imagini sugestive: mesajul, cărarea, casa, căsătoria, munca, domnul, doamna, vești foarte bune etc.  Pachetul de cărți oracol Kipper conține multe personaje umane și se concentrează pe relații, pe dinamica și calitatea lor. Cărțile Kipper pot fi aplicate cu folos în situații profesionale, financiare, de dezvoltare personală, dar sunt cunoscute mai ales pentru interpretările detaliate ale emoțiilor și conexiunilor sentimentale. Așadar, atunci când vrei să afli detalii despre relațiile tale, folosește oracolul Kipper în completarea pachetului tău de cărți de Tarot.

Să ne imaginăm că abia ai cunoscut pe cineva și ați ieșit împreună de câteva ori. Îți dorești să afli ce fel de relație ai putea dezvolta cu noul partener. Ai putea face o etalare de Tarot și extrage cărți oracol Kipper pentru a explora aspectele care te interesează. Hai să vedem în acest exemplu:

Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot cărți Kipper

Cărțile din Tarotul Golden Dawn ar putea sugera că ați putea avea aspecte diferite (obiceiuri, cultură, stil de comunicare etc), dar care pot fi armonizate  – Temperanța – sau/și că amândoi ați trecut printr-un proces de vindecare. Cu răbdare și cu timp de calitate alocat relației, s-ar poate crea un început interesant în plan emoțional (asul de cupe), care ar putea duce la o relație stabilă, satisfăcătoare pentru ambii partneri (10 de monede). Cărțile Kipper pot completa citirea cu următoarele aspecte: cu răbdare, fără grabă (cărarea), veți putea acorda din ce în ce mai multă atenție unul celuilalt (gânduri, curtare) și ați putea avea o surpriză prețioasă (cadoul) – relația care se consolidează între doi parteneri maturi (doamna privilegiată, ofițerul).

Cu cât vei exersa mai des combinațiile dintre diverse seturi de cărți, cu atât vei ajunge mai rapid la modalități surprinzătoare de a te conecta cu intuiția ta și cu răspunsurile care contează. Experimentează și observă ce perspective noi ți se deschid!

Tarot Online TaroTerapia:

Descoperă Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda Taroterapia, află cum să obții rapid detalii importante despre orice subiect care te interesează! Învață să folosești orice pachet de cărți de Tarot, pentru tine sau pentru alte persoane, află intuitiv semnificația cărților de Tarot, felul în care poți combina mesajele lor, modul în care poți accesa informațiile pe care le cauți.

Cursul de Tarot cu metoda TaroTerapia este în format video înregistrat, așa că îl vei putea accesa nelimitat, de câte ori vrei, de oriunde și oricând. Hai acum în comunitatea noastră pasionată de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în lumea arcanelor!

Articole recente

5 motive pentru care să folosești Tarotul
Citește articolul
Cărți de Tarot: Cum alegi pachetul potrivit? Cărți Tarot începători
Citește articolul
Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?
Citește articolul
Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot articole TaroTerapia
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin