Cărți oracol Kipper Cum le folosești articol TaroTerapia

Cărți oracol Kipper: Cum le folosești?

Te întrebi cum poți folosi un pachet de cărți oracol Kipper pentru a obține răspunsuri directe la întrebările tale? Kipper este un set de cărți oracol în care interpretările simple, nesofisticate se întâlnesc cu imaginația și cu intuiția ta. În acest articol, vom explora 7 pași de urmat pentru a obține mai multă claritate și îndrumări potrivite folosind cărțile oracol Kipper.

Așadar, ce sunt cărțile oracol Kipper?

Un pachet Kipper conține 36 cărți oracol, asemănătoare cu cele Lenormand, cu diverse ipostaze/imagini și mesaje sugestive: cărarea, casa, căsătoria, munca, domnul, succes, doamna, scrisoare, muncă grea, vești foarte bune etcCărțile Kipper conțin multe figuri umane și se concentrează pe relații, pe dinamica și calitatea lor. Cărțile Kipper sunt cunoscute pentru interpretările detaliate ale emoțiilor și conexiunilor sentimentale, dar pot fi aplicate cu folos și în situații profesionale, financiare, de dezvoltare personală etc.

Care sunt pașii de urmat pentru a pune la lucru cu folos oracolul tău Kipper?

Pasul 1: Alege-ți pachetul potrivit de cărți oracol Kipper

Primul pas în explorarea cărților oracol Kipper este să alegi setul potrivit pentru tine. Există diferite variante, fiecare cu propriul stil și tematică. Poți alege primul set care îți atrage atenția sau care se potrivește stilului tău. Un pachet de cărți oracol Kipper care te face să te simți confortabil e cheia pentru a obține cele mai bune răspunsuri la întrebările tale.

fin de siecle kipper ciro marchetti us games

Pasul 2: Învață semnificația fiecărei cărți

Când ai ales setul potrivit, poți începe să te familiarizezi cu simbolurile și imaginile cărților. Fiecare simbol are semnificații specifice, iar înțelegerea lor te va ajuta să interpretezi mesajele cărților oracol Kipper. Nu te grăbi, ia-ți timp să observi fiecare detaliu și să te obișnuiești cu ele.

Vei găsi în fiecare pachet Kipper un manual cu instrucțiuni care conține semnificația fiecărei cărți sau chiar variante de etalare.

Iată câteva exemple de posibile interpretări pentru cărțile din pachetul Kipper:

 1. Casa: sugerează relațiile cu cei apropiați, stabilitatea, locuința ta sau mediul în care te simți cel mai confortabil
 2. Banii: o carte care aduce în prim plan aspecte legate de resursele financiare, prosperitate, investiții sau gestionarea banilor, în general
 3. Căsătoria: este o carte a parteneriatelor și relațiilor solide, poate sugera o perioadă de armonie și bucurie în viața personală
 4. Călătorie: indicând mișcarea și schimbarea, această carte poate semnala călătorii în diverse locuri, dar și evoluția personală sau schimbările de perspectivă
 5. O persoană falsă: o carte care simbolizează provocări și turbulențe temporare, posibil legate de influența unei persoane nesincere 
 6. Întâlniri: o carte a interacțiunilor cu diverse persoane. În funcție de cărțile alăturate, pot fi întâlniri din sfera sentimentală, profesională, socială etc. Această carte poate indica oameni noi, relații sau colaborări importante care ar putea să apară în viața ta.
 7. Gânditorul: poate sugera gândurile intense ale cuiva sau aspecte importante la care să reflectezi
 8. Doamna, domnul: aceste 2 cărți se referă la subiectul principal al citirii sau la cuplul despre care întrebi
 9. Onoruri înalte: un cadru oficial, o promovare, o absolvire sau o recompensă
 10. Cale lungă: o carte care poate indica relații la distanță sau lucruri care urmează să se întâmple după o așteptare mai lungă

36 carti oracol christephania kipper agm urania

Pasul 3: Pune întrebarea în mod specific

Când ești pregătit(ă) să folosești cărțile, formulează în minte o întrebare clară și specifică. Poate fi despre orice te interesează, carieră, relații sau orice alt aspect al vieții tale. Cu cât întrebarea ta este mai precisă, cu atât vei primi răspunsuri mai clare și utile.

Interpretarea cărților Kipper poate varia în funcție de contextul întrebării și de poziția lor în cadrul citirii. Combinațiile între cărți sunt esențiale pentru a obține o înțelegere concretă a mesajelor oracolului Kipper. Prin practică regulată, vei dezvolta o conexiune mai profundă cu imaginile și semnificațiile cărților și vei beneficia de indicii interesante.

Pasul 4: Amestecă cu atenție cărțile 

Un alt aspect care te poate ajuta să descifrezi mesajele pachetului tău de cărți oracol Kipper este modul în care le amesteci. Concentrează-te pe întrebarea ta în timp ce amesteci cărțile, în felul acesta vei reuși să interpretezi mai ușor ceea ce apare. 

Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot cărți Kipper

Citește și Cum folosești oracolul tău împreună cu Tarotul?

Pasul 5: Extrage cu încredere cărțile

Când simți că ești pregătit(ă) să primești răspunsurile, extrage cărțile din pachet. Fiecare carte aleasă va dezvălui o parte din răspunsul tău. Ai încredere în intuiția ta și în interpretarea mesajelor. Nu există răspuns greșit sau corect, ci doar mesaje pe care trebuie să le descoperi.

mystical kipper

Pasul 6: Interpretează mesajele cu inima deschisă

Când ai extras cărțile, începe să interpretezi mesajele. Gândește-te la întrebarea ta și la contextul citirii – imaginile vor forma o poveste unică pentru tine. Învață să asociezi semnificațiile cărților cu aspecte specifice din contexul tău și să înțelegi cum pot aduce claritate în situațiile care te interesează.

Pasul 7: Alege conștient

Cărțile oracol Kipper nu prezic viitorul în mod strict, ci îți oferă insight-uri, indicii, ghidare. Plecând de la mesajele care rezonează cu tine, poți face alegeri conștiente și naviga cu încredere printre provocările situațiilor cu care te confrunți. Interacționează cu pachetul tău de cărți oracol Kipper de ca și cum ar fi un prieten jucăuș , dar înțelept, care îți oferă perspective noi, folositoare în momente cheie.

Tu cum interpretezi cărțile Kipper?

Articole Tarot & cărți oracol

Articole recente

Semnificație cărți Tarot Arcanele majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău
Citește articolul
Tarotul iubirii • Cum folosești cărțile de Tarot?
Citește articolul
Decizii importante? Descoperă cum te poate ajuta Tarotul! articole taroterapia
Citește articolul
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎnapoi la magazin