Ce tipuri de cărți oracol există și cum le folosești?

Ce tipuri de cărți oracol există și cum le folosești?

Când spui cărți oracol, la ce te gândești? Probabil vezi o grămadă de variante pe piață, cu diverse tematici, simboluri, de la diverși autori, cu un număr variabil de cărți în pachet. Cum îți poate fi de folos un oracol și ce zone de interes poți explora cu ajutorul lui?

În acest articol vom trece împreună prin categoriile principale de oracole și vei descoperi cum le poți folosi, în funcție de subiectul pe care dorești să îl aprofundezi. Astfel, vei ști spre ce pachet de cărți oracol să te orientezi atunci când vrei să faci o citire. Să începem!

52 Cărți Oracol Wisdom of the Oracle Colette Baron-Reid limba engleza -

Cum folosești oracolul tău?

Un pachet de cărți oracol poate fi folosit independent, ca modalitate de a obține răspunsuri practice la întrebări specifice sau poate fi un instrument util pentru a completa citirile tale de Tarot. Vezi și: Cum folosești oracolul împreună cu pachetul tău de Tarot?

Spre deosebire de Tarot, de obicei oracolul are un număr variabil de cărți. Simbolistica și modalitățile de interpretare ale cărților oracol pot fi foarte variate. Tarotul poate explora cu ușurință cauzele unei situații și tendințele sale, în timp ce cărțile oracol aduc o perspectivă practică, arătând cu ușurință detalii și nuanțe concrete despre situația respectivă.

Iată principalele tipuri de oracole:

Cărți Lenormand: Lenormand este un pachet de cărți oracol care pleacă de la cele 36 de cartonașe create de Madame Lenormand, celebrul personaj din secolul al XVIII-lea. Cărțile Lenormand au imagini simple și simboluri clare, cum ar fi bărbat, femeie, copil, urs, inimă, inel, turn, flori, călăreț etc. Aceste cărți sunt folosite pentru citiri țintite, detaliate și se concentrează pe aspecte specifice, precum viața de zi cu zi, relațiile, întâlnirile, evenimentele relevante din orice domeniu. Într-o lume plină de incertitudine, cu prea multe întrebări și decizii complexe, o modalitate la îndemână pentru a naviga prin haosul detaliilor poate fi un pachet de cărți oracol Lenormand, în care vei descoperi multe indicii utile despre subiectele care te interesează. Iată câteva exemple de pachete de cărți Lenormand: The Enchanted Lenormand Oracle, Thelema Lenormand, Gilded Reverie Lenormand, Under the Roses Lenormand. Vezi aici 7 motive pentru a folosi cărțile Lenormand.

36 Cărți Lenormand De La Nuit Lenormand Lo Scarabeo multilingv

Cărți oracol Kipper: Oracolul Kipper conține 36 cărți oracol, asemănătoare cu cele Lenormand, cu diverse ipostaze/imagini sugestive: mesajul, cărarea, casa, căsătoria, munca, domnul, doamna, vești foarte bune etcCărțile oracol Kipper conțin multe figuri umane și se concentrează pe relații, pe dinamica și calitatea lor. Cărțile Kipper sunt cunoscute pentru interpretările detaliate ale emoțiilor și conexiunilor sentimentale, dar pot fi aplicate cu folos și în situații profesionale, financiare, de dezvoltare personală etc.

39 Cărți Oracol Fin de Siecle Kipper Ciro Marchetti

Cărți oracol Sibilla: Sibilla este un tip de oracol foarte popular, sugestiv, cu un număr variabil de cărți, în funcție de autor/tradiție/regiune. Cărțile oracol Sibilla au imagini bogate în detalii și se potrivesc pentru citiri intuitive, detaliate, specifice, practice, dar și profunde. Aceste cărți pot acoperi o gamă largă de subiecte – dragoste, bani, carieră, sănătate, dezvoltare personală – și pot oferi răspunsuri foarte utile la întrebările tale. Iată câteva exemple de pachete potrivite citirilor intuitive: Il Vostro DestinoLe Carte della Fortuna, La Nuova Cartomanzia, La Vera Sibilla, La Facile Sibilla Regionale, L’Oracolo della Sibilla, Gypsy Oracle Cards.

52 Cărți Oracol I Misteri della Sibilla Dal Negro italiana

Cărți oracol ”generale”: sunt pachete cu un număr variabil de cărți, care pot aborda simboluri din orice zonă, cu orice fel de tematică, cu personaje și mesaje variate, cu modalități de interpretare multiple cărți oracol cu îngeri, cu personaje contemporane, cu zeități, animale sau diverse elemente ale naturii etc. Iată câteva exemple: Angel Answers Oracle Cards, Quantum Oracle, De la Nuit Oracle, Mythic Oracle, Lovers Oracle, Blessed Be, Wisdom of the Oracle, Oracle of Mystical Moments, Vintage Wisdom Oracle.

36 Cărți Oracol cu Îngeri Guardian Angel Oracle Debbie Malone Rockpool

 

Cărți oracol cu rune sau seturi de rune: Un set de rune poate fi folosit pentru divinația practică, fiind format din 24 de litere din alfabetul viking, care simbolizează diverse aspecte. Iată câteva exemple: Runa „Fehu” arată ca o literă „F” și simbolizează bunăstarea și bogăția, runa „Ansuz” reprezintă înțelepciunea și comunicarea, runa „Raido” seamănă cu litera „R” și simbolizează călătoria și schimbarea. Folosirea runelor în divinație prespune aruncarea lor pe o suprafață plană. Cititorul de rune se bazează pe intuiție, pe semnificația tradițională a fiecărei rune și pe relația dintre ele.

Oracol Rune Runes Unlock the Secrets of the Stones

Explorează pachetele de cărți oracol, cărți oracol cu îngeri, cărți Lenormand, oracole Kipper, Sibilla, rune, observă care rezonează cu tine și lasă-te inspirat(ă) de nuanțele și indiciile lor!

Articole recente

Ce tipuri de cărți oracol există și cum le folosești?
Citește articolul
Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău
Citește articolul
Semnificație cărți Tarot Arcanele majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Cărți de Tarot: Cum alegi pachetul potrivit? Cărți Tarot începători
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin