Cărți de Tarot: Cum alegi pachetul potrivit? Cărți Tarot începători

Cărți de Tarot: Cum alegi pachetul potrivit?

Din atâtea opțiuni disponibile, cum alegi pachetul de cărți de Tarot potrivit pentru tine? Tarotul nu este un simplu set de cărți, ci o colecție impresionantă de simboluri, care te invită într-o poveste, îți creează o atmosferă aparte, îți dezvăluie înțelesuri noi despre situațiile prin care treci. Dacă te afli pe această pagină, probabil că te pasionează Tarotul și simbolurile lui sau îți dorești să începi să-i explorezi misterele. În acest articol, îți voi oferi câteva îndrumări pentru a găsi pachetul de Tarot potrivit ție:

spiritual tarot lo scarabeo

Stabilește-ți obiectivul

Primul pas în alegerea pachetului de cărți de Tarot potrivit este să-ți stabilești scopul. Gândește-te la ce anume îți dorești să obții folosind Tarotul.

Vrei să obții răspunsuri concrete despre lucrurile care te frământă? Pachetele de cărți de Tarot Angel Wisdom Tarot, Guardian Angel Messages Tarot, Sufi Tarot, Tarot Viceversa, Heavenly Bloom Tarot, Romantic Tarot, The Sorcerers Tarot te pot ghida. Au imagini sugestive și îți pot oferi acele indicii care te poartă către perspective noi, interesante.

83 Cărți Tarot of Mystical Moments

Ai nevoie de ghidare în viața de zi cu zi? Iată câteva exemple de pachete de cărți de Tarot adaptate întrebărilor zilnice: Pagan Tarot, Tarot Lenormand, Book of Shadows Tarot vol.2 sau Teen Witch Tarot

Îți dorești mai multă claritate, pentru a putea lua niște decizii? Tarot of Traditions, Spiritual Tarot, Tarot of the 78 Doors, Initiatory Golden Dawn Tarot, Gregory Scott Tarot au imagini bine conturate, cu detalii bogate și te pot inspira în găsirea răspunsurilor pe care le cauți.

78 Cărți Tarot Sufi Tarot Ayeda Husain limba engleză

Îți dorești să-ți dezvolți intuiția, să vezi lucrurile din altă perspectivă? Global Fusion Tarot, Tarot of Mystical Moments, Tarot of the Mystic Spiral sau Cosmic Tarot te pot însoți.

Odată ce știi ce îți dorești, îți va fi mai ușor să îți îndrepti atenția către pachetele de cărți de Tarot care se potrivesc cel mai bine căutărilor tale.

78 Cărți de Tarot Pastoral Tarot US Games Systems engleza

Alege un pachet de cărți de Tarot care îți reflectă preferințele

Tarotul este un suport vizual puternic, iar fiecare pachet de cărți are propriul stil, propria linie estetică sau temă principală.

Optează pentru un set de Tarot ale cărui imagini, simboluri sau teme te atrag, cu care simți că te poți conecta intuitiv. În felul acesta, vei explora Tarotul cu mai multă curiozitate și vei obține mai ușor răspunsurile.

Dacă te atrag imaginile cu îngeri, explorează această secțiune. Poți găsi pachete de cărți de Tarot și oracole cu personaje angelice.

78 Cărți Tarot începători Guardian Angel Messages Tarot Radleigh Valentine engleza

Dacă te atrag aspectele mitologice, cu personaje fascinante, poți opta pentru Tarot of the Elves, Runic Tarot, Celtic Tarot, Tarot at the End of the Rainbow, Universal Celtic Tarot sau Tarot of the Celtic Fairies.

Dacă vrei o experiență premium, cu un kit mare de cărți de Tarot, manual de instrucțiuni generos și cutie elegantă, alege Good Karma Tarot, Steampunk Tarot, Mermaid Tarot sau Modern Spellcasters’ Tarot.

78 Cărți Tarot Steampunk Tarot Barbara Moore -

Te atrag ilustrațiile bogate, detaliate? Ai putea explora Golden Tarot, Tarot of the Golden Wheel, Tarot Arcanum, Pre-Raphaelite Tarot sau Mystical Tarot.

Tarot Golden Wheel

Cauți un stil elegant, într-un pachet care să te inspire? Sufi Tarot, Heavenly Bloom Tarot, Silver Witchcraft Tarot sau Secret Tarot pot fi pachetele de cărți pe care le cauți.

65 Cărți Oracol Psychic Tarot for the Heart Oracle Deck John Holland-

Ai vrea o atmosferă solară, relaxată în citirile tale? Explorează Heavenly Bloom Tarot, Wheel of the Year Tarot, Angel Wisdom Tarot, Guardian Angel Messages Tarot sau Gregory Scott Tarot.

65 Cărți Oracol Psychic Tarot John Holland limba engleza

Ține cont de etapa în care te găsești în studiul Tarotului

Seturile similare cu Tarotul Rider-Waite pot fi cele mai ușor de abordat, mai ales pentru începători. Pe măsură ce te familiarizezi cu acest tip de Tarot, poți explora și alte variante pentru a-ți diversifica experiența.

78 Cărți de Tarot Morgan Greer US Games Systems

Iată câteva exemple de pachete de cărți de Tarot potrivite pentru începători, inspirate din sistemul Rider Waite: Morgan Greer Tarot, Pictorial Key Tarot, Viceversa Tarot, Angel Wisdom Tarot, Guardian Angel Messages Tarot, Good Karma Tarot, Tarot of Traditions, Tarot of the Longest Dream, Quick & Easy Tarot,  Lo Scarabeo Tarot, New Palladini TarotGregory Scott Tarot. Toate pachetele de Tarot din magazinul TaroTerapia sunt originale și conțin manual de instrucțiuni disponibil în diverse limbi, care îți explică semnificația fiecărei arcane și îți oferă sugestii de interpretare. Vizitează secțiunea Cărți Tarot începători

Kit mare 78 Cărți Tarot Spellcasters Tarot Melanie Marquis engleză

Vezi un video cu pachetul preferat de cărți de Tarot

Atunci când alegi un pachet de cărți de Tarot, caută în descrierea produsului un video cu o citire în care este folosit acel set. Foarte multe produse din magazinul TaroTerapia conțin în descriere un video cu acel pachet de Tarot. Astfel, vei reuși să te apropii de energia pachetului și să observi cum te conectezi cu el.

Aminteste-ți că Tarotul este o unealtă puternică de ghidaj, introspecție și creștere personală, așa că alegerea pachetului potrivit e un pas important în călătoria ta prin lumea arcanelor.

Care e setul tău de Tarot preferat?

Alegere inspirată!

Descoperă Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda Taroterapia și intră în lumea fascinantă a Tarotului!

Învață să descifrezi rapid secretele cărților de Tarot, să combini semnificațiile arcanelor, să-ți dezvolți intuiția și să obții informații, îndrumări în legătură cu orice subiect care te interesează! Prin numeroase exemple, exerciții, studii de caz vei putea învăța rapid tehnicile de interpretare a Tarotului. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

Tarot Online TaroTerapia

Articole recente

Semnificație cărți Tarot Împăratul arcane majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?
Citește articolul
Decizii importante? Descoperă cum te poate ajuta Tarotul! articole taroterapia
Citește articolul
5 motive pentru care să folosești Tarotul
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin