Cum folosești Tarotul în viața de zi cu zi?

Tarotul este un suport fascinant pentru ghidaj, autodescoperire și transformare personală, iar indiciile și îndrumările lui îți pot aduce numeroase beneficii. Descoperă acum 5 sugestii practice pentru a integra beneficiile Tarotului în viața ta de zi cu zi!

Definește-ți intenția

Înainte de a face o citire în Tarot, încearcă să ai în minte o intenție cât mai clară. Gândește-te la ceea ce vrei să afli sau să explorezi, astfel încât cărțile de Tarot să îți ofere răspunsuri relevante și utile pentru situația care te interesează.

Extrage o singură carte

Dacă ești la început în studiul Tarotului, poți alege ghidajul cu o carte zilnică. Te vei concentra mai ușor asupra semnificației cărții și o poți asocia cu evenimentele sau trăirile tale din ziua respectivă. Cu timpul, vei vedea că formulezi înțelesuri unice pentru arcanele respective, bazate pe propria experiență. Acest tip de exercițiu te va ajuta să-ți dezvolți treptat o conexiune profundă cu Tarotul.

Magicianul Tarot

Citește și Semnificația arcanelor majore

Intuiție, nu interpretări rigide

În timpul citirii, invită intuiția să-ți fie ghidul principal, în loc de interpretările fixe sau manualul pachetului tău de Tarot. Pentru că Tarotul e un întreg univers presărat cu simboluri, fiecare carte are un mesaj personal pentru tine, iar intuiția ta va aduce în prim-plan acele detalii de care ai nevoie în acel moment. Explorează Cursul de Tarot Intuitiv cu metoda TaroTerapia pentru a învăța rapid cum să interpretezi cărțile de Tarot cu ajutorul detaliilor subtile și experienței personale.

SILVER WITCHCRAFT TAROT LO SCARABEO

Citește și Ghidul începătorului în Tarot

Lasă-te inspirat(ă) de simboluri pentru a ajunge la obiectivele tale

La ce visezi în perioada asta? Ce îți dorești? Ce te animă, ce te motivează?

Poți face un exercițiu zilnic în 2 pași:

1. Extrage o carte care reprezintă obiectivul tău, ceea ce îți dorești să obții și lasă-te purtat(ă) de imaginea ei. Ce îți trezește?

2. Acum extrage o carte care reprezintă ceea ce ai de făcut pentru a ajunge la obiectivul tău. Ce observi?

Făcând des acest exercițiu, vei rămâne în contact cu ceea ce îți dorești și vei obține indicii valoroase despre modalitățile pe care le ai la îndemână pentru a împlini ceea ce plănuiești. Tarotul îți poate oferi soluții inedite, câteodată paradoxale, așa că tratează citirile tale cu deschidere, receptivitate și flexibilitate.

Magazin Tarot online

Tarot interactiv: Cum ne raportăm la Tarot?

Creează spațiul tău dedicat citirilor de Tarot

Dedică o cameră sau un colț al casei citirilor tale de Tarot, personalizează-l, adaugă obiecte, accesorii care îți plac. Un spațiu dedicat poate funcționa ca o ancoră mentală în călătoriile tale prin lumea simbolurilor. Vei observa că te simți confortabil și obții o conexiune rapidă cu arcanele în momentul în care te așezi în acel loc special. E locul pe care ți-l oferi de fapt ție și interiorului tău, un spațiu sigur de interacțiune cu gândurile, trăirile, visurile și planurile tale.

Tu cum folosești Tarotul în viața ta de zi cu zi?

Descoperă Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda Taroterapia, află cum să obții rapid detalii importante despre orice subiect care te interesează! Învață să folosești orice pachet de Tarot, pentru tine sau pentru alte persoane, află intuitiv semnificația cărților de Tarot, felul în care poți combina mesajele lor, modul în care poți accesa informațiile pe care le cauți. Cursul de Tarot cu metoda TaroTerapia este în format video înregistrat, așa că îl vei putea accesa nelimitat, de câte ori vrei, de oriunde și oricând. Hai acum în comunitatea noastră pasionată de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în lumea arcanelor!

Tarot Interactiv TaroTerapia

Articole recente

Cum folosești Tarotul în viața de zi cu zi
Citește articolul
5 motive pentru care să folosești Tarotul
Citește articolul
Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău
Citește articolul
Tarot interactiv: Cum ne raportăm la Tarot?
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin