Ghid de Folosire Ceară Parfumată Scent Moods | Wax Melts

Produsele de ceară parfumată (Wax Melts) sunt folosite pentru aromaterapie | parfumarea rapidă a spațiilor. 

Bucățile de ceară parfumată se pun în bolul vasului de aromaterapie – în locul uleiurilor aromate unde sunt topite și emană un parfum intens. 

Produsele de ceară parfumată de soia Scent Moods sunt turnate manual în diverse forme: tablete, cuburi, figurine, pastile și au diverse accesorizări (culoare, pudră mica, glitter, etc).

 

Video: Cum folosești ceara parfumată?

Pentru utilizarea în siguranță a produselor de CEARĂ PARFUMATĂ | Wax Melts:

Produsul NU este comestibil. A nu se înghiți. A nu se aplica pe piele. Produsul poate provoca alergii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sau a animalelor. Produsul este destinat doar topirii în bolul difuzorului / suportului de aromaterapie. A nu se folosi în contact direct cu flacăra. A nu se amesteca cu alte substanțe. Nu vărsați produsul în natură, poate fi dăunător mediului.

Video: Ceară parfumată

Instrucțiuni de folosire

Îndepărtați ambalajul, rupeți o bucată din produs și poziționați-o pe partea superioară a difuzorului / suportului de aromaterapie, în bolul acestuia. Prin încălzirea părții inferioare a difuzorului / suportului de aromaterapie, produsul se topește în bol și parfumează.

Pentru a curăța bolul sau a înlocui produsul de ceară parfumată întărită din bol:

  1. Topire timp de câteva minute, până când la baza bolului se formează un strat fin de ceară lichidă, apoi produsul se poate desprinde cu ușurință din bol, cu ajutorul unei linguri

sau

2. Difuzorul se pune în congelator timp de 2-3 ore, după care ceara întărită se poate dezlipi foarte ușor, cu ajutorul unei linguri

Ceara de soia se curăță cu apă caldă și săpun / detergent de vase.