Politica de Retur

POLITICA DE RETUR

I. PENTRU PRODUSELE FIZICE:

1. Clientul poate returna produsele fizice in termen de 14 zile calendaristice de la data la care primeste produsele (sau ultimul produs, in cazul in care au fost mai multe livrari in aceeasi Comanda). Produsele trebuie returnate sigiliate, in ambalajul original integral, cu etichetele intacte si toate accesoriile intacte, cu documentele care l-au insotit, fara deteriorari ulterioare achizitiei. Cadourile care au însoțit comanda trebuie returnate și ele. Nu se acceptă pentru retur produsele care au suferit modificări față de starea lor originală, care prezintă urme de folosire / uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice sau produse cărora le lipsesc accesorii. 

Pentru retragere / anulare / retur este obligatorie notificarea Vanzatorului prin e-mail, la contact@taroterapia.ro

2. Clientul este responsabil pentru costul returnarii produsului catre Vanzator, cu exceptia cazului in care Vanzatorul a  livrat din greseala sau produsul este defect. Clientul trebuie sa trimita produsul Vanzatorului in maxim 14 zile calendaristice de la notificarea cererii de retur, urmand instructiunile primite de la personalul Vanzatorului.

3. Vanzatorul va rambursa suma corespunzatoare pretului Produselor in maxim 14 zile calendaristice din ziua in care primeste produsul inapoi de la Client, folosind aceleași canale de plata corespunzatoare efectuarii achizitiei, astfel:

  1. pentru Comenzile achitate cu card bancar / transfer bancar: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  2. pentru Comenzile achitate in regim ramburs / cu numerar: prin restituirea sumei in contul bancar transmis de Client/Utilizator, care trebuie sa fie in LEI.

Pretul transportului initial, deja efectuat, nu va fi rambursat – el este suportat de Client.

II. PENTRU PRODUSELE DIGITALE / ELECTRONICE / PRODUSE VIRTUALE PERSONALIZATE:

BUNURI SI SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE / RETUR:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere / retur urmatoarele:

furnizarea de bunuri / servicii realizate dupa specificatiile prezentate de cumparator sau personalizate in mod clar (i.e. citiri private, etalari, harti, sesiuni 1:1, sesiuni de grup, etc)
furnizarea de continut digital / online / electronic / virtual care nu este livrat pe un suport material (i.e cursuri video, audiobook, meditații audio, etc). In masura in care Clientul a primit de la Vanzator un link de acces valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC TAROTERAPIA  SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Link-urile de acces / download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile tehnice specificate pe site, se va considera ca SC TAROTERAPIA  SRL si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.