Sesiuni online de dezvoltare personală

Orice problemă de viață cu care te confrunți (conflict, eșec, blocaje, tipare relaționale disfuncționale) poate fi înțeleasă doar în contextul experienței tale subiective, în funcție de arhitectura ta interioară. Lumea are sens doar prin prisma propriilor ”ochi” psihici: îți amintești cum în basmul ”Crăiasa zăpezii” vrăjitorul cel rău ”a fermecat” oglinda și, înălțând-o către cer, ea s-a spart în mii și mii de fragmente, care apoi au intrat în ochii oamenilor și ”le-au otrăvit privirea”? Lumea a devenit întunecată, rea, neprimitoare, o metaforă a conținuturilor noastre interne prinse în complexe inconștiente, în conflicte intrapsihice nevăzute. Acele conflicte interioare care ne conduc viața din umbră și ne trasează drumul personal, generând instisfacție, apatie, pesimism, vitalitate scăzută, probleme somatice sau relații disfuncționale.

În SESIUNILE ONLINE 1:1 de DEZVOLTARE PERSONALĂ lucrăm cu acele aspecte specifice, problematice din viața ta pe care le-ai dori văzute din altă perspectivă, înțelese, îmbunătățite, schimbate sau integrate.

Este o abordare 1:1 personalizată, interactivă, pe parcursul căreia lucrăm pe problematica adusă de tine cu ajutorul tehnicilor proiective. Aceste tehnici facilitează întâlnirea cu imaginile interne despre lumea exerioară și mai ales despre tine, scot la suprafață ”cioburile otrăvite” din proprii ochi interiori și oferă acel insight-ul care poate fi motorul unei tranziții spre un ”Eu” mai matur și mai funcțional.

Este o călătorie de autocunoștere în direcția accesării resurselor proprii cu care vei putea acționa spre transformarea ta și a chestiunilor cu care te confrunți.