Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?

Etalare Tarot: Cum descifrezi rapid o etalare cu 3 cărți?

Probabil că ți se pare dificil să descifrezi o etalare de Tarot dacă ești la început în studiul Tarotului. Deși semnificația fiecărei cărți de Tarot poate fi la îndemâna oricui, cu atâtea resurse online disponibile, ceea ce face diferența într-o citire de Tarot este modalitatea în care combini mesajele cărților, pentru a ajunge la esența citirii. Etalarea cu 3 cărți este un bun început pentru interpretarea intuitivă a Tarotului, ea îți poate oferi informațiile de care ai nevoie, indiferent de întrebarea pe care o adresezi cărților. În acest articol, îți voi arăta cum să interpretezi o etalare de Tarot cu 3 cărți, astfel încât mesajul ei să capete sens pentru tine. Hai să parcurgem împreună pașii pentru o etalare Tarot cu 3 cărți:

Pasul 1 Gândește-te la întrebarea ta în timp ce amesteci cărțile de Tarot. Ai încredere că ceea ce va apărea este ceea ce ai nevoie să știi în acel moment.

Pasul 2Extrage 3 cărți, așază-le în fața ta.

Pasul 3Observă cu atenție.

Ce impresii îți trezesc cărțile? Ce simți?

Kit mare 78 Cărți Tarot Spellcasters Tarot Melanie Marquis limba engleză

Ce tip de imagini observi?

Peisajul e vesel, ostil sau poate monoton?

Sunt mai multe cărți dintr-o anumită suită?

Sunt mai multe arcane majore?

Predomină cărțile de curte?

Cum interacționează personajele?

Răspunzând acestor întrebări, vei observa că obții deja niște indicii interesante despre situația de care întrebi!

heavenly bloom tarot us games

Pasul 4Există foarte multe tipuri de etalări cu 3 cărți. Una dintre cele mai simple urmează structura trecut  – prezent – viitor.

Pornești de la ce a fost, continui cu ce este și ajungi la ce ar putea să urmeze. Această încadrare în timp te ajută să-ți structurezi citirea și să te descurci mai ușor în interpretare.

Pasul 5Care este firul poveștii? Ce elemente leagă cele 3 cărți?

Când te uiți la cele trei cărți, firul comun ar putea să indice, de exemplu, un eveniment, un sentiment, o tendință dintr-o relație, o întorsătură neașteptată. Găsește ce au în comun cele trei cărți – și folosește-ți mai ales intuiția, nu doar rațiunea.

Quick & Easy Tarot U.S. Games

Tarotul este o poartă către inconștientul tău, așadar, chiar dacă nu înțelegi pe deplin povestea în mod logic, dacă ”o simți” într-un anume fel poți avea încredere că este interpretarea potrivită, în acel moment. 

Cu cât practici mai des, cu atât obții o perspectivă mai largă asupra mesajelor din Tarot și le vei interpreta mai ușor. Ajută să scrii etalările și interpretările într-un jurnal de Tarot. Când le vei revedea mai târziu, ai putea găsi elemente pe care le-ai omis inițial.

Cum ți se pare?

Etalările cu 3 cărți, alături de numeroase alte tipuri de etalare, semnificația cărților de Tarot și tehnicile potrivite pentru a interpreta orice pachet de cărți de Tarot în mod rapid, practic, intuitiv sunt dezvoltate pe larg în Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda TaroTerapia: Învață Tarotul în 4 ore. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

Tarot Interactiv #TaroTerapia

Articole recente

Ce tipuri de cărți oracol există și cum le folosești?
Citește articolul
Cărți oracol Kipper Cum le folosești articol TaroTerapia
Citește articolul
Semnificație cărți Tarot Împăratul arcane majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Tarotul iubirii • Cum folosești cărțile de Tarot?
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin