Termeni si condiții

Vizitarea site-ul www.taroterapia.rofolosirea lui sau comandarea produselor / serviciilor de pe site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos.

Despre noi

Site-ul www.taroterapia.ro este administrat de societatea TAROTERAPIA S.R.L., numita in continuare TAROTERAPIA (sau “Vanzatorul”), cu sediul in Str. Busolei, nr. 10, sector 2, Bucuresti, România, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/9308/2021, CUI 44345443, e-mail: taroterapia10@gmail.com

Prevederi generale

Site-ul www.taroterapia.ro, produsele si serviciile comercializate prin intermediul sau, orice fel de continut din acest site se adreseaza in exclusivitate persoanelor care au implinit 18 ani.

Site-ul www.taroterapia.ro nu isi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare. TAROTERAPIA pastreaza in totalitate si in mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment de site-ul www.taroterapia.ro, cu respectarea prevederilor legale in vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre TAROTERAPIA sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator inregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului www.taroterapia.ro , indiferent daca este sau nu inregistrat ca utilizator pe site.

Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.taroterapia.ro. Ei pot fi modificati de TAROTERAPIA in orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor / serviciilor disponibile pe www.taroterapia.ro (ex. imagini statice/dinamice/prezentări multimedia, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate in cadrul www.taroterapia.ro exclusiv cu titlu de prezentare.

In cazul în care plata pretului produselor / serviciilor este efectuata online sau prin transfer bancar, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar ocazionat Clientului/Utilizatorului, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de transfer bancar, de conversie valutara, etc, aplicate de catre banca Clientului/Utilizatorului.

Orice tentativa de fraudă sau orice frauda (cum ar fi, dar fără a se limita la accesarea datelor Clientilor / Utilizatorilor TAROTERAPIA, alterarea conținutului platformei www.taroterapia.ro, Incercarea de afectare a performantelor serverelor care deservesc platforma www.taroterapia.ro, deturnarea continutului livrarilor produselor catre terti, etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.


Prelucrarea datelor personale

TAROTERAPIA colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul platformei www.taroterapia.ro conform Politicii privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal disponibilă aici

Site-ul www.taroterapia.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor.

TAROTERAPIA nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de TAROTERAPIA, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a “se face uitat”, adica de a cere ca TAROTERAPIA sa stearga toate datele stocate.

Pentru a inregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta TAROTERAPIA prin trimiterea unui email la adresa taroterapia10@gmail.com

Procedura de cumparare

Pentru a cumpara produsele / serviciile oferite spre vanzare pe www.taroterapia.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor / serviciilor

– introducerea datelor de identificare, nume, prenume, adresa de email, locatie, varsta.

– efectuarea platii produselor

– primirea unui link de acces pe email-ul furnizat de Client/Utilizator in timpul achizitiei.

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar / ordin de plata.
Prin lansarea unei comenzi pe site sau pe email sunteti de acord cu forma de comunicare prin care TAROTERAPIA isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele cumparatorului , inclusiv adresa de email, asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. Aveti nevoie de o adresa de email valida pentru a putea primi produsele / serviciile achizitionate si confirmarea comenzilor. Exclusiv in cazul achizitionarii cursurilor TAROTERAPIA, accesul la continut se poate face doar in baza autentificarii cu o adresa de email GMAIL valida, deci asigurati-va ca inainte de cumparare aveti o adresa de email GMAIL deja activa, pe care sa o introduceti si in formularul de plata online.

TAROTERAPIA nu isi asuma raspunderea pentru livrarile neefectuate sau intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Utilizarea de catre Client/Utilizator a produselor / serviciilor achizitionate de la TAROTERAPIA S.R.L.

Prin achizitionarea oricaruia dintre urmatoarele produse / servicii de la TAROTERAPIA S.R.L: cursuri video / audio, meditatii audio, carti audio, ebook, Utilizatorul / Clientul se obliga sa NU distribuie catre terte persoane si sa NU ofere accesul catre terte persoane la niciun material TAROTERAPIA, in orice format, fizic/online/inregistrat/virtual, integral sau partial (ca de exemplu, dar nu exclusiv: continutul cursului, suportul de curs, suport de aplicatii practice, link-urile catre meditatii audio, carti audio sau video, s.a.m.d.), puse la dispozitie de catre Vanzator . Toate materialele oferite de Vanzator raman in exclusivitate la Client/Utilizator si vor fi folosite doar pentru uz propriu, ca resursa personala/de invatare/exersare a cunostintelor.  Clientul / Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa NU inregistreze sub nicio forma sesiunile de curs /meditatii/audiobook – NU sunt permise fotografierea, filmarea, inregistrarea audio sau duplicarea acestor continuturi.

Pretul final si livrarea

Pretul final este cel afisat pe site la momentul cumpararii. TAROTERAPIA nu percepe clientului la cumpararea produselor / serviciilor nicio taxa suplimentara  fata de pretul declarat.

Livrarea se face virtual, pe email sau online.

Accesul la produsele de tip audio, audiobook, ebook, etc este imediat dupa cumparare, prin descarcarea link-ului furnizat pe email de TAROTERAPIA.

Livrarea produselor / serviciilor personalizate se face la 3-4 zile lucratoare dupa primirea comenzii.

Sesiunile online 1:1 si de grup se programeaza de comun acord, in functie de disponibilitatea Vanzatorului si a Cumparatorului.

Atentie!

Produsele personalizate inregistrate (de tip etalare sau harta) sunt disponibile online timp de minim 3 luni de la livrarea produsului, dupa care, din motive de securitate in mediul virtual, pot fi sterse de catre furnizor, fara vreo notificare suplimentara catre cumparator. ESTE RECOMANDATA DESCARCAREA CONTINUTULUI ONLINE PERSONALIZAT / STOCAREA SA PE UN SUPORT LOCAL AL CUMPARATORULUI, INAINTE CA CELE 3 LUNI SA EXPIRE.

Retur

TAROTERAPIA iși rezerva dreptul de a refuza comanda și de a efectua rambursarea platii clientului daca:

  • detaliile furnizate pentru realizarea produselor / serviciilor personalizate sunt insuficiente sau eventualele clarificari cerute inainte nu pot fi facute
  • subiectele vizeaza actiuni ilegale
  • limbajul folosit de Cumparator este licentios, discriminator, etc
  • sunt cerute diagnostice sau prognostice legate de aspecte sensibile din zona sanatatii

In masura in care clientul a primit un link de acces valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care SC TAROTERAPIA  SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de access / download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca SC TAROTERAPIA  SRL si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de access / download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

In cazul in care cumparatorul a lansat greșit o comanda pe site – greșeala fiind constatata fie de furnizor, fie de client și notificata pe email (taroterapia10@gmail.com) intre parti in maxim 24 de ore de la primirea comenzii de pe site, banii vor fi returnati in contul clientului.

Cumparatorul poate solicita rambursarea sumei achitate pentru produse / servicii TAROTERAPIA doar daca serviciul nu a fost deja efectuat / produsul nu a fost deja livrat.

BUNURI SI SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:

– furnizarea de bunuri / servicii realizate dupa specificatiile prezentate de cumparator sau personalizate in mod clar (etalari personalizate, harti, sesiuni 1:1, sesiuni de grup, etc) – deja realizate
– furnizarea de continut digital / online care nu este livrat pe un suport material

Solutionarea conflictelor

Orice conflict aparut intre SC TAROTERAPIA  SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românesti in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil