Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău

Tarotul iubirii: Cum te iubește partenerul tău?

Cauți interpretări concrete pentru a descifra Tarotul iubirii? Sau poate te întrebi frecvent cât te iubește partenerul tău. ”Astăzi te iubesc mai mult decât la început”, ”Mai mult decât am iubit vreodată!”, ”Enorm! Ești totul pentru mine!”. Dar oare cum te iubește el / ea? Adică ce  înțelegi tu din iubirea partenerului? Cum te face să te simți acea iubire?  

Tarotul suprinde rapid nuanțele afective și dinamica relațională, iar semnificația fiecărei cărți de Tarot îți poate oferi indicii interesante, așa că hai să exemplificăm câteva tipuri de iubire cu ajutorul cărților de Tarot:

2 de cupe: simți că partenerul te vede, ți se dedică,  te înțelege, ”tu contezi”.

El/ea îți declară și îți arată interesul său viu față de tine. Există reciprocitate, simțiți amândoi potențialul de creștere în relație.

2 de cupe îți poate arăta o legătură specială cu persoana despre care întrebi. Simți că ești imporant(ă) pentru el/ea. Partenerul tău te înțelege și îți acordă atenție, există dorință reciprocă și o bună compatibilitate în plan emoțional. În această relație, nu doar partenerul tău manifestă interes, ci simți și tu că există un potențial comun de creștere. Plantați semințele relației și urmăriți cum împreună cum se dezvoltă, îngrijind-o în permanență, din ambele părți. Asta pentru că amândoi intuiți potențialul unei relații împlinite, cu sentimente reciproce și sunteți hotărâți să colaborați pentru a o face să înflorească:

Citește și Tarotul iubirii: cum folosești cărțile de Tarot?

6 de monede: știi că nu sunteți pe poziții egale

Un partener oferă, celălalt primește, iar rolurile rămân fixe. Unul dintre parteneri depinde de celălalt – fie din punct de vedere emoțional, financiar sau pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice. Dacă ești în poziția celui care mai mereu primește, dependența și neputința pe care le resimți pot crea frică, frustrare și un comportament submisivDacă ești în poziția celui care oferă, observi că ai un grad de control mai mare asupra relației, dar îți lipsește acel partener matur sau responsabil, iar asta îți poate genera insatisfacție și ostilitate. 6 de monede te învață că echilibrul este esențial în relație, pentru a menține o legătură sănătoasă:

Eremitul: când ai ceva important de rezolvat, știi că poți conta mai degrabă pe altcineva (familie, prieteni) decât pe partenerul tău.

Absența partenerului – fizică sau emoțională – este constanta relației voastre. Sunteți împreună, dar fiecare merge pe drumul său. Partenerul tău poate să fie absent în mod fizic sau emoțional, și aceasta devine o obișnuință în relația voastră. Simți că relației voastre îi lipsește energia, dinamismul sau că a îmbătrânit prematur. Nu simți iubire din partea partenerului și te simți adesea singur(ă). Eremitul te învață că în relație e important să simți conexiunea cu celălalt și susținerea sa. Dacă simți că ești mai mereu singur(ă) în relația ta, ar putea fi momentul să împărtășești gândurile tale cu cei dragi și să cauți sprijin.

Citește și 7 metode practice pentru a interpreta Tarotul

Îndrăgostiții: arzi de nerăbdare să te sune, abia aștepți să vă vedeți, să stați împreună, să va bucurați de momentele în 2

Simți o legătură puternică cu această persoană, simți dragostea partenerului, speri că va dura și aștepți următorul pas – iubirea & angajamentul:

Citește și Ghidul începătorului în Tarot

Roata Norocului: relația e când sus, când jos

O conexiune imprevizibilă, cu un partener inconstant. Poți fi extrem de fericit(ă) pentru ca apoi să ajungi pe culmile disperării, într-un interval de timp foarte scurt. E genul de conexiune care poate crea dependență prin intensitatePoți ajunge să te simți extenuat(ă):

Citește și Semnificația arcanelor majore

7 de săbii: ai putea fi cu un partener infidel, nesincer sau într-un triunghi amoros

El/ea îți spune frecvent: ”Te iubesc, dar nu îmi cere să aleg!”. Simți că acest partener se implică doar parțial în viața ta, doar atunci când e oportun pentru el/ea și nu își ține promisiunile. E genul de relație în care tot aștepți schimbarea, însă ea nu se produce. Te simți nesigur(ă), confuz(ă), trădat(ă), cauți detalii, faci pe detectivul. Te întrebi de ce nu te poți desprinde:

Citește și Cum recunoști un partener evitant?

10 de monede: ești cu un partener stabil, generos, afectuos

Te poți baza pe el/ea și aveți sprijinul celorlalți. Te simți liniștit(ă), iubit(ă), în siguranță, aveți multe proiecte comune și planuri de viitor:

Tu cum simți că te iubește partenerul tău?

Învață să descifrezi rapid secretele cărților de Tarot, să combini semnificațiile arcanelor, să-ți dezvolți intuiția și să obții informații, îndrumări în legătură cu orice subiect care te interesează! Prin numeroase exemple, exerciții, studii de caz vei putea învăța rapid tehnicile de interpretare a Tarotului. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE TAROT

Tarot Interactiv #TaroTerapia

Articole recente

5 motive pentru care să folosești Tarotul
Citește articolul
Semnificație cărți Tarot Împăratul arcane majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Tarot: Cum Descifrezi Rapid o Etalare cu 3 Cărți?
Citește articolul
Cărți oracol cum le folosești împreună cu pachetul tău de cărți de Tarot articole TaroTerapia
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin