Tarotul iubirii • Cum folosești cărțile de Tarot?

Tarotul iubirii • Cum folosești cărțile de Tarot?

Cărțile de Tarot îți pot dezvălui detalii despre gânduri, emoții, sentimente, intenții, despre dinamicile dintre doi parteneri, despre blocajele sau oportunitățile de creștere din relație. 

Poți obține informații și îndrumări prețioase pentru relația ta folosind Tarotul, așadar iată câteva sugestii:

Intră în contact cu situația

Înainte de a începe citirea de Tarot, găsește un spațiu liniștit, confortabil. Gândește-te la întrebarea sau la situația relației tale. Deschide-te și invită intuiția să îți ghideze interpretarea cărților de Tarot.


Citirea cu 3 cărți

Extrage trei cărți din pachet pentru a vedea influențele trecutului, situația actuală și posibilele evoluții viitoare ale relației voastre. Vezi mai multe detalii aici.

Citirea cu o carte

Poți extrage o carte în fiecare zi pentru a obține o îndrumare pentru relația ta. Această practică te poate ajuta să rămâi conectat la energia relațională și să fii conștient în legătură cu provocările și oportunitățile care pot apărea pentru voi doi.

Interpretarea cărților de Tarot în context relațional

Fiecare carte de Tarot are o multitudine de semnificații, iar atunci când este interpretată în contextul iubirii și al relațiilor, mesajul său este specific.
Iată câteva exemple de arcane și cum să le interpretezi în acest context:

Arcana „Îndrăgostiții”

Poate indica o perioadă intensă din punct de vedere emoțional sau o decizie importantă în relația voastră. Alegerea făcută poate avea un impact semnificativ asupra relației.

Arcana „Carul”

Acestă carte poate indica o perioadă de mișcare în relație. Poate reprezenta o călătorie împreună, parteneri la distanță sau o etapă de creștere în conexiunea voastră, în care aveți de armonizat aspecte ale amândurora.

Arcana „Judecata”

Poate indica o transformare a relației voastre, o înțelegere mai profundă a unui aspect important al parteneriatului vostru sau ceva ce se întoarce din trecut pentru a fi reintegrat diferit în prezentul vostru relațional.

Citirea în formă de inimă 

Așază șase cărți de Tarot în formă de inimă, cu o carte în centru și celelalte cinci în jurul ei. Cartea din centru reprezintă relația voastră. Fiecare carte din jur va reprezenta o calitate esențială pentru a avea o relație armonioasă.

Acest gen de citire te ajută să înțelegi care sunt aspectele cheie ale relației voastre și ce aveți nevoie să cultivați pentru o conexiune mai profundă, autentică.

Tu ce metode folosești pentru citirile relaționale?

Descoperă Cursul de Tarot Intuitiv cu Metoda Taroterapia și intră în lumea fascinantă a Tarotului!

Vei învăța să descifrezi secretele cărților de Tarot, să combini semnificațiile arcanelor, să-ți dezvolți intuiția și să obții informații, îndrumări în legătură cu orice subiect care te interesează. Prin numeroase exemple, exerciții, studii de caz vei putea învăța rapid tehnicile de interpretare a Tarotului. Alătură-te comunității noastre pasionate de Tarot și pregătește-te pentru o aventură fascinantă în universul arcanelor!

 

Articole recente

Tarot Lenormand 7 motive pentru a folosi pachetul tău de cărți Lenormand articole TaroTerapia
Citește articolul
Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău
Citește articolul
Semnificație cărți Tarot Arcanele majore articol TaroTerapia
Citește articolul
Tarot interactiv: Cum ne raportăm la Tarot?
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin