Magazin Tarot Online

Afișez toate cele 140 de rezultate

Afișez toate cele 140 de rezultate

TaroTerapia, magazin Tarot online cu produse originale: seturi de Tarot cu diverse tematici, oracole, Lenormand, Kipper, Sibilla, oracole cu îngeri, rune, cărți, cursuri de Tarot practice, rapide, lumânări parfumate.

Cum folosești Tarotul în viața de zi cu zi?

Tarotul este un suport fascinant pentru ghidaj, autodescoperire și transformare personală, iar indiciile și îndrumările lui îți pot aduce numeroase beneficii. Descoperă acum 5 sugestii practice pentru a integra beneficiile Tarotului în viața ta de zi cu zi:Definește-ți intențiaÎnainte de a face o citire în Tarot, încearcă să ai în minte o intenție cât mai clară. Gândește-te la ceea ce vrei să afli sau să explorezi, astfel încât cărțile de Tarot să îți ofere răspunsuri relevante și utile pentru situația care te interesează.

Extrage o singură carte

Dacă ești la început în studiul Tarotului, poți alege ghidajul cu o carte zilnică. Te vei concentra mai ușor asupra semnificației cărții și o poți asocia cu evenimentele sau trăirile tale din ziua respectivă. Cu timpul, vei vedea că formulezi înțelesuri unice pentru arcanele respective, bazate pe propria experiență. Acest tip de exercițiu te va ajuta să-ți dezvolți treptat o conexiune profundă cu Tarotul. Citește aici restul articolului.

Cărți de Tarot: 7 metode practice pentru interpretarea lor

Pachetul tău de cărți de Tarot îți poate oferi indicii prețioase și îndrumări utile în diverse arii ale vieții tale, în legătură cu subiectele care te interesează. Interpretarea Tarotului este o abilitate pe care o poți construi prin practică și perseverență, având la îndemână metodele potrivite de învățare. În acest articol îți voi prezenta metode practice pe care le poți utiliza pentru a putea pune la lucru cu folos pachetul tău de cărți de Tarot:

1. Studiază semnificațiile cărților de Tarot

Un pas esențial în interpretarea cărților de Tarot este familiarizarea cu semnificațiile acestora. Explorează fiecare carte în parte și observă-i simbolurile, detaliile. Vezi cum se conectează cu informațiile despre semnificația tradițională a fiecărei arcane. Înțelegerea fiecărei cărți îți va permite să obții informații mai precise și să descifrezi mai ușor mesajele arcanelor.

2.Observă combinațiile cărților

Interpretarea Tarotului nu se rezumă doar la înțelegerea fiecărei cărți în parte, ci și la analiza combinațiilor acestora. Atunci când extragi mai multe cărți într-o citire, observă modul în care interacționează și se completează reciproc. Unele combinații pot amplifica sau modifica semnificațiile cărților individuale, oferindu-ți o perspectivă mai bogată și mai complexă. Tarot Online TaroTerapia

3. Nu uita de intuiție

O modalitate eficientă de a interpreta cărțile de Tarot este să te conectezi cu propria intuițieAtunci când extragi o carte, primul gând, senzație sau emoție care îți apar îți pot fi de mare ajutor. Învață să te lași purtat de vocea interioară și să acorzi încredere asocierilor tale intuitive pentru a obține informații și semnificații suplimentare. Magazin Tarot

4. Observă conexiunea dintre cărți și propriile experiențe

În loc să te bazezi doar pe semnificațiile tradiționale ale cărților de Tarot, încearcă să stabilești o conexiune între fiecare carte și experiențele tale. Analizează cum se aplică mesajele cărților la situațiile prin care treci. Această legătură personalizată îți va permite să interpretezi cărțile într-un mod unic.

5. Ține un jurnal de Tarot

Un jurnal poate fi un instrument util pentru îmbunătățirea abilităților tale de interpretare a Tarotului. După fiecare citire, notează cărțile extrase, trăirile și interpretările tale, evenimentele relevante care s-au petrecut în viața ta în acea perioadă. În timp, vei observa modele și teme recurente care îți vor oferi o perspectivă mai clară asupra interpretărilor tale și îți vor întregi tabloul de semnificații. Citește aici restul articolului.Tarot Online TaroTerapia