Întrebări Frecvente Tarot

Întrebare: Ce este Tarotul și cum este folosit?

Răspuns: Tarotul este un pachet de 78 de cărți, presărate cu simboluri. Este un instrument folosit în divinație, autocunoaștere și îndrumare. Tarotul oferă un cadru potrivit pentru explorarea inconștientului, pentru a obține informații și perspective noi, neașteptate în orice domeniu de interes.
 

Întrebare: Pot citi Tarotul pentru mine?

Răspuns: Desigur! Tarotul este un instrument util pentru a obține perspective noi despre situațiile care te interesează, pentru a-ți dezvolta intuiția și pentru a te conecta cu ceea ce contează cu adevărat pentru tine.
 

Întrebare: Ce fel de întrebări pot adresa Tarotului?

Răspuns: Poți formula orice întrebare legată de ceea ce te interesează. Ajută să formulezi întrebări cât mai specifice, astfel încât să poți obține niște răspunsuri pe măsură. De exemplu: Ce am nevoie să știu în legătură cu această situație? Ce obstacole sunt într-un anumit context? Cum pot ieși dintr-un anumit blocaj? Ce pot face pentru a rezolva această problemă? Ce nu știu despre această relație?
 

Întrebare: Cât de des pot folosi Tarotul?

Răspuns:  Poți folosi Tarotul de fiecare dată când simți că te poate îndruma. 
 

Întrebare: Cum să aleg un pachet de cărți de Tarot?

Răspuns: Când alegi un set de Tarot, e important să rezonezi cu imaginile, simbolurile și energia generală a acelui pachet de cărți. A simți o legătură intuitivă cu setul de Tarot te poate ajuta să descifrezi mai ușor semnificația și îndrumările cărților de Tarot.
 

Întrebare: Ce pachete de cărți de Tarot sunt potrivite pentru începători?

Răspuns: Iată câteva exemple de pachete de cărți de Tarot potrivite pentru începători: Lo Scarabeo Tarot, Pictorial Key Tarot, New Palladini Tarot, Gregory Scott Tarot, Viceversa Tarot . Fiecare pachet de Tarot disponibil în magazinul TaroTerapia conține un manual de instrucțiuni disponibil în mai multe limbi, el explică semnificația fiecărei cărți și oferă sugestii de interpretare.
 

Întrebare: Tarotul poate fi învățat de oricine sau am nevoie de calități speciale?

Răspuns: Oricine poate învăța să interpreteze cărțile de Tarot. Prin studiu, practică și perseverență, oricine poate învăța să intre în contact cu Tarotul și cu informațiile sale.
 

Întrebare: Care este diferența dintre citirile de Tarot și cursurile de Tarot?

Răspuns: Citirile de Tarot sunt acele sesiuni în care un cititor de Tarot interpretează cărțile pentru tine și îți oferă informații despre întrebările / domeniile tale de interes. În schimb, cursurile de Tarot sunt concepute pentru a te învăța cum să citești și să interpretezi cărțile de Tarot pentru tine și pentru alte persoane, oferindu-ți premisele pentru a-ți dezvolta propria intuiție și abilitatea de a construi un sens propriu în legătură cu situația analizată.

 

Întrebare: Ce sunt arcanele majore din Tarot?

Răspuns: Arcanele majore din Tarot aduc în scenă figuri și ipostaze primare, energia arhetipală cu evenimente importante și lecții de viață semnificative. Cele 22 de cărți de Tarot numite ”arcane majore” descriu diferite etape și experiențe pe care pe care fiecare om le poate traversa, cu începuturi, tranziții și încheieri, creșterea, dragostea, întâlnirile importante, provocările, transformarea. Când apar într-o citire de Tarot, arcanele majore pot indica momente esențiale, care pot avea un impact profund asupra vieții cuiva. Vezi aici un articol dedicat arcanelor majore.
 

Întrebare: Cum mă pot ajuta cursurile de Tarot să-mi dezvolt intuiția și abilitățile de interpretare a cărților?

Răspuns: Cursurile de Tarot îți oferă o experiență de învățare structurată, care te conduce prin semnificațiile și interpretarea cărților de Tarot. Ele îți oferă o bază teoretică, exerciții practice, tehnici și îndrumări pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitățile intuitive, să îți extinzi cunoștințele și să poți formula diverse înțelesuri în legătură cu ceea ce îți prezintă cărțile de Tarot.

 

Întrebare: Ce conține Cursul de Tarot Intuitiv cu metoda TaroTerapia?

Răspuns: Cursul de Tarot Intuitiv cu metoda TaroTerapia acoperă o gamă largă de subiecte care se adresează atât începătorilor, cât și celor care își doresc să-și extindă cunoștințele de interpretare a Tarotului: semnificațiile cărților de Tarot, tehnici de citire și interpretare intuitivă, modele de citiri, etalări, exerciții practice, studii de caz și numeroase elemente interactive, pentru a-ți facilita experiența de învățare.

 

Întrebare: Cursurile de Tarot cu metoda TaroTerapia sunt înregistrate sau trebuie să particip fizic?

Răspuns: Cursurile de Tarot cu metoda TaroTerapia sunt disponibile în format înregistrat video, ceea ce îți oferă posibilitatea să le accesezi de oriunde și oricând, având un dispozitiv (telefon, tabletă sau PC) conectat la Internet.
 

Întrebare: Cum pot accesa un curs de Tarot cu metoda TaroTerapia?

Răspuns: Pentru a accesa un curs de Tarot cu metoda TaroTerapia, vizitează pagina noastră dedicată cursurilor de Tarot, selectează cursul dorit, citește descrierea produsului, adaugă-l în coșul de cumpărături și achiziționează-l. Vei primi accesul rapid la conținutul cursului la adresa Gmail pe care o inserezi în formularul de comandă. Accesul tău la curs este nelimitat.