Tarot Lenormand 7 motive pentru a folosi pachetul tău de cărți Lenormand articole TaroTerapia

Tarot Lenormand: 7 motive pentru a folosi pachetul tău de cărți Lenormand

Într-o lume plină de întrebări, alegeri și decizii la tot pasul, o modalitate la îndemână pentru a naviga prin haosul detaliilor sunt cărțile de Tarot Lenormand (denumit și oracol Lenormand sau cărți Lenormand). Vei descoperi 36 de cărți în setul de cărți oracol Lenormand, pline de indicii despre apectele practice ale vieții de zi cu zi. În acest articol vom explora 7 motive pentru care să folosești Tarotul Lenormand atunci când cauți răspunsuri concrete la întrebările care te frământă:

1. Claritate și precizie

Tarotul Lenormand are un limbaj diferit față de limbajul Tarotului clasic. Tarotul clasic are interpretări pornind de la indicii preponderent vizuale, bazate pe simboluri și îți prezintă perspective profunde, inedite, în timp ce cărțile de Tarot Lenormand vin cu o privire practică asupra lucrurilor. Setul tău de cărți oracol Lenormand conține un set de înțelesuri precise pentru fiecare carte, iar claritatea cu care îți poate răspunde poate fi uluitoare. Interpretările sunt accesibile tuturor, indiferent dacă ești un începător curios sau un practicant avansat. În Lenormand vei găsi răspunsuri fără a te pierde în explicații complicate.

38 Cărți Lenormand Blue Bird Lenormand

Cum poți folosi pachetul tău de cărți Lenormand?

  • Învață semnificația fiecărei cărți din pachetul de Tarot Lenormand – într-un pachet standard, sunt 36 de cărți și fiecare carte are câteva mesaje specifice, ușor de reținut. De exemplu: călăreț – noutăți, vești rapide, inima – sentimente, relații, urs – persoană importantă sau cineva cu un fizic masiv, vulpe – viclenie sau pas greșit, cruce – provocare, greutate, grădina – spațiu public. Familiarizează-te cu aceste semnificații pentru a putea formula interpretări precise.
  • O caracteristică distinctivă a oracolului Lenormand este combinarea cărților și extragerea informațiilor în funcție de aceste combinații. Mesajele din oracolul Lenormand nu se limitează la semnificația individuală a fiecărei cărți, ci pot varia în funcție de cărțile vecine, de ordinea acestora, de felul în care sunt așezate. Știind cum să interpretezi aceste combinații, vei obține o perspectivă mai detaliată asupra situației care te interesează.
  • Poziția în care este așezată o carte Lenormand îți poate oferi indicii valoroase. Cărțile din mijloc, de exemplu, pot reprezenta subiectul principal, în timp ce cele din jur pot indica influențele. Urmărește poziționarea cărților principale (doamna, domn) în tabloul general. Vei afla detalii despre lucruri care s-au întâmplat (în stânga cărții principale) sau care vor urma (în dreapta cărții principale). Experimentează și observă cum poziționarea poate influența interpretarea.

39 Cărți Lenormand Enchanted Lenormand Oracle limba engleză

2. Răspunsuri la obiect și orizont scurt

Lucrând cu Tarotul Lenormand, nu te vei trezi cu răspunsuri vagi, complexe sau contradictorii. Fiecare carte are o semnificație distinctă și îți poate oferi o perspectivă directă asupra situației tale. Combinațiile cărților aduc mesaje utile, iar răspunsurile oferite sunt la obiect, de obicei pe termen scurt, orizontul lor temporal fiind de zile sau săptămâni. Cărțile de Tarot Lenormand îți pot indica multiple detalii, dintr-o gamă foarte largă de situații: intenții imediate ale anumitor persoane din jurul tău, șansele de a promova un anumit examen, situația profesională din următoarea perioadă, mesaje sau invitații pe care le poți primi, evenimente care îți pot deturna planurile, conexiuni care te susțin, te bucură sau te împiedică, locurile prin care ai rătăcit diverse obiecte….și lista poate continua. Vezi aici un exemplu de citire cu cărți Lenormand.

36 Cărți Lenormand De La Nuit Lenormand Lo Scarabeo multilingv

3. Firul trecut – prezent – viitor

Un tablou general cu setul de cărți Lenormand îți prezintă aspecte din trecut, tendințe din prezent și evenimente probabile din viitor. Poți observa cum trecutul a influențat prezentul și ce ți-ar putea aduce perioada următoare, sub rezerva probabilităților.

36 Cărți Lenormand Dreaming Way Lenormand engleza

4. Oglinda relațiilor tale

Tarotul Lenormand nu este doar o oglindă a evenimentelor din jurul tău, ci și un mesager care îți vorbește despre interacțiunile tale cu ceilalți, despre ceea ce are nevoie de atenție deosebită în viața ta. Aflând ce anume ar trebui tratat cu prioritate, vei ști pe ce să te concentrezi și cum poți începe să faci schimbări, pentru a te bucura de experiențe diferite. Ai nevoie de o opinie directă? Pachetul tău de cărți Lenormand poate fi un instrument prin care înțelegi detalii despre relațiile tale importante – fie că e vorba despre dragoste, prietenie sau job, cărțile Lenormand îți dezvăluie influențe, interacțiuni, tendințe, puncte de blocaj, oportunități de transformare sau îmbunătățire  a conexiunilor tale. Lenormand Under the Roses

5. Conexiunea cu intuiția ta

În timp ce amesteci cărțile de Tarot Lenormand, te conectezi cu interiorul tău și pui în mișcare mecanismele de comunicare cu părți din inconștientul tău. Deseori vei descoperi în mesajele cărților lucruri pe care deja le intuiai sau aspecte noi, surprinzătoare despre anumite situații, relații, evenimente.

36 Cărți Lenormand Blue Owl

6. Ghidaj pentru deciziile tale

Tarotul Lenormand poate fi ghidul tău de încredere atunci când trebuie să iei decizii importante. Poate vrei să faci o schimbare în carieră, să alegi un anumit drum într-o relație sau să știi ce opțiune de investiție ar fi mai potrivită pentru tine – cărțile Lenormand îți pun la dispoziție aspecte relevante, care te pot ajuta să iei o decizie informată. Vezi aici și articolul despre Tarot și luarea deciziilor

36 Cărți Lenormand De La Nuit Lenormand Lo Scarabeo multilingv

7. Un instrument accesibil

Tarotul Lenormand nu este o metodă de divinație dedicată doar specialiștilor, ci un instrument util pentru oricine. Cu o cunoaștere de bază a metodei, suficientă curiozitate și ceva practică, vei începe să navighezi cu încredere prin lumea oracolului Lenormand și te vei delecta cu răspunsurile utile pe care ți le pune la dispoziție. 

Acum că știi care sunt cele 7 motive pentru a folosi pachetul tău de Tarot Lenormand, de ce să nu începi imediat? Descoperă detaliile cărților oracol și află indicii despre ceea ce te interesează – apasă aici pentru a alege setul tău de cărți Lenormand și obține claritatea pe care o cauți!

Tarot Lenormand Online TaroTerapia:

Articole recente

Tarotul iubirii cum te iubește partenerul tău
Citește articolul
Vrei să înveți să interpretezi Tarotul Ghidul începătorului
Citește articolul
Relații: Cum Recunoști un Partener Evitant?
Citește articolul
Cărți de Tarot: Cum alegi pachetul potrivit? Cărți Tarot începători
Citește articolul
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎnapoi la magazin